Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.11.2009 20:39 - Мястото на Хитлер в Световната Драма, режисирана от илюминатите
Автор: sandje Категория: Политика   
Прочетен: 1116 Коментари: 0 Гласове:
0



 
 

А сега, вие може да попитате за Хитлер, къде всъщност се разполага той, в целия този гигантски План? Защото неговият план, който също имаше претенцията да бъде Нов Световен ред, беше подобен на настоящия план за Нов Световен Ред. Хитлер бе изградил точна система на управление, тъй както понастоящем се подготвя “Синтезата” - казано с термините от философията на Хегел. Освен това, самият Хитлер счита себе си за Антихрист.
При все това, цялата сила на Западния свят, начело със съюзниците, се обърна агресивно срещу Хитлер, изцяло разгромявайки го, както и неговото бебе творение в лицето на неговия Нов Световен ред в рамките на немската нация. Съюзниците предприеха този ход, въпреки че не малко корпоративни и политически лидери бяха инвестирали в Хитлер огромни суми, прекарани през неутрална Швейцария.
Защо това се случи? Колко пъти е минавал този въпрос през съзнанието на мнозина, без да се намери верния отговор. Но, ето че един току-що поел по пътя на Христовата вяра, Док Марки, току що изплъзнал се от лапите на сатанизма, направи опит да отговори на този въпрос в своята книга “Тайните на Илюминатите”. Три години, преди самият той да успее да напусне Сатанизма, Марки бива поканен да стане член на Илюминатите, което всъщност е напълно различно организирано тайно сдружение от това на сатанистите. И така, през тези три години, той се запознава с голяма част от Плана на Илюминатите изотвътре, доколкото е бил допуснат. Един ден, когато той набързо прелиства Откровението на Йоан от Библията, той случайно попада на Глава 18 и закономерно установява, че всъщност вътре той чете детайли от свръхсекретния план на Илюминатите, с които се бил вече запознал. Детайли от Плана за въвеждане на новия Световен Ред! За пръв път Марки си дава сметка, че досега в своя живот, той не е служил на Великата сила на Бога, а напротив е обслужвал обратната страна в лицето на тъмнината.
Когато задават въпрос на Док Марки горепосочения въпрос:

“Защо след като Хитлер е преследвал Новия Световен ред, след като е бил тип на Антихриста, и след като е бил толкова щедро поддържан с пари от богати индустриалци, защо тогава е бил повален? Каква е била целта на всичко това около него?”

Не може да се забрави отговора, който Док дава на тази поредица от въпроси. Защото този отговор отваря съзнанието към много по-широко разбиране и осъзнаване на реалността.
Док Марки просто заявява: "Илюминатите никога не прилагат нещо, направо върху широката рамка, преди, предварително да са го опитали на по-тясна подобна рамка."
Разбира се! Илюминатите планират да установят Новия Световен Ред глобално. Прави впечатление, че те биха искали отначало да извършат тест, първо върху по-малката рамка. За да могат да схванат нововъзникващите неизбежни проблеми и трудности, и после да ги отстранят. И едва тогава, когато се появи истинският Антихрист, когато той установи своята глобална икономика, тогава те биха знаели от опит, как тя би функционирала. Хитлеристката фашистка икономика всъщност работеше отлично. Диктатурата на Хитлер също работеше ефективно в управлението на Германия и покоряването на неговите врагове. Духовното му водачество като върховен свещеник на открита служба пред Сатана, също работеше точно. Хитлер омайваше милиони германци, като ги превръщаше във фанатични поддръжници на нацизма. И сега, след всичко това, Илюминатите използват натрупания от Хитлер опит. Сега те вече могат да разгърнат своята система на широка основа.


Източник: http://imadrugpat.org/illhitler.htm
 


Тагове:   Хитлер,   драма,   мястото,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sandje
Категория: Новини
Прочетен: 399928
Постинги: 126
Коментари: 194
Гласове: 495
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031