Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.08.2021 07:27 - земята за разглеждане
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 1131 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 През 2010 г., когато зетите изложиха 7 от 10 движения на плочи, те заявиха, че в Япония ще се случат няколко големи земетресения (придружени от подобни големи земетресения около Тихоокеанския ръб), преди да настъпи корекцията в Ню Мадрид. Това трябваше да бъде уликата, че трябва да започне корекцията. От 10-те стъпки в сценарийните движения на плочите, описани от Зетите, земетресенията в Япония са стъпка 8, а Ню Мадрид стъпка 9, след това разкъсването на Атлантическия океан, за да позволи на европейското цунами да се случи като стъпка 10, последната стъпка.

ZetaTalk Prediction 2010: Когато S America се появи, почти в крак със сгъваемия Тихи океан, той разкъсва Атлантическия разлом от южната страна. Това позволява на Африка свобода да се придвижва и тя също се търкаля, отпадайки средиземноморския под над Алжир. По този начин това, което държи N американския континент заедно, е облекчено, така че когато се направят корекции в Япония, има по-малко задържане на N американския континент на място, отколкото преди, и Ню Мадрид отстъпва.

ZetaTalk Prediction 2010: И така, какво би представлявало големи земетресения, достатъчни да бъдат вестител за корекцията в Ню Мадрид? Тук говорим за земетресения с магнитуд 8 или по-висок, наистина в мащаб 9, но може би не наречен това поради крилото на USGS със сила на труса. Тези земетресения ще съперничат на големите земетресения, които Япония периодично е страдала, но ще се характеризират със съчувствени корекции в Тихоокеанския огнен пръстен, които обикновено не придружават големи земетресения в Япония. Целият регион ще се разглежда като под налягане от подчиняване на тихоокеанските плочи и реакцията на това налягане.

Класифицира ли се земетресението с магнитуд 7.1 от 13 февруари 2021 г. в Япония? Не забравяйте, че Зетите заявиха, че земетресението във Фукушима през 2011 г. е предизвикано от човека и не е едно от големите земетресения, които бяха предвидили да предшестват Новия Мадрид. По Zetas USGS понижава магнитуда с 2,5 пункта в момента, така че това земетресение беше 9,6. Комбинирайте това с чукането, което островите на лоялността получават в момента, започвайки на 12 февруари 2021 г. и предшественикът на Ню Мадрид изглежда е в процес!

Цунамито е потвърдено в Австралия след голям рой от големи земетресения (M6.0, M6.1, M7.7, M6.1, M6.1, M6.4) и техните вторични трусове удрят островите на лоялността, Нова Каледония
10 февруари 2021 г.
https://strangesounds.org/2021/02/tsunami-australia-major-swarm-big-earthquakes
На островите Royalty, административно подразделение на Нова Каледония в Тихия океан, се случва нещо странно. В рамките на последните 4 часа рояк от мощни земетресения (M6.0, M6.1, M7.7, M6.1, M6.1, M6.4) разтърсва района. Афтършоковете са силни между M5.0 и M5.7.
Силно земетресение M7.1 удари Япония от Фукушима близо до мястото на голямото земетресение в Източна Япония
13 февруари 2021 г.
https://strangesounds.org/2021/02/major-earthquake-fukushima-japan-video-pictures
Само 3 дни след мощното земетресение от роялите на островите на лоялността, мощно земетресение M7.1 разтърси префектурите Мияги и Фукушима в региона Тохоку.
Азия се тресе силно: Точно след земетресението M7.1 край Фукушима, Япония, M6.0 удари Папуа Нова Гвинея
13 февруари 2021 г.
https://strangesounds.org/2021/02/png-large-earthquake-february2021
По-малко от половин час след земетресението M7.1 край Фукушима, Япония, M6.0 удари Папуа Нова Гвинея.

Коментар на ZetaTalk 28.2.2021 г .: Когато ние Зетите предоставихме 7 от 10 последователности на Планетни Движения, ние прогнозирахме, че големи земетресения в Япония ще предшестват Новата Мадридска корекция. Прогнозирахме няколко в диапазона от Магнитуд 8-9, но тъй като напоследък USGS сваля Магнитуда, за да бъде напълно 2.5 Магнитуда под действителния, земетресението от 7.1 във Фукушима на 13 февруари може да се счита за Магнитуд 10. Островите на лоялност бяха разбити само предния ден на 12 февруари с поредица от земетресения, които биха могли да се считат за магнитуд 8. Това отговаря на критериите, които дадохме през 2010 г. за тези земетресения в Япония, за да предвещат корекцията в Ню Мадрид.

Напрежение има и от противоположната страна на Северноамериканския континент. Напрежението върху поклона върху плоча, която не може да се търкаля, тъй като това е плосък отгоре континент, където границата минава през Арктика, обхваща Източното крайбрежие на САЩ. Но Атлантическият океан се откъсва, разцепва се и от двете страни на това разцепление има доказателства, че сушата се събаря. Исторически това е показано от биволски трупове под водата край източния бряг на САЩ и бивши села под водата от западното крайбрежие на Британските острови.

ZetaTalk East Coast 2010: Разкъсването на континента, което се случва по време на смяна на полюсите, а не на континентален дрейф, се случва по дължината на Атлантическия океан. Преди разкъсването има напрежение и последващо влачене на бреговата линия от двете страни. Източното крайбрежие на САЩ на юг от района на Нова Англия ще пострада по време на смяната на полюсите, поради не само голямото население на района, но и това общо разтягане, което плочите под Атлантическия океан по време на напрежението на кора преди смяната с кора, съпротивляваща се на разкъсване, така че земята по краищата на Атлантическия океан да бъде изтеглена надолу.

ZetaTalk England 2010: Земята по същество се изравнява между Източното крайбрежие на САЩ и островите на Великобритания или се опитва да го направи. Това деформиране рядко се връща в състояние на предварително деформиране и след смяната на полюсите съществува още по-малко опора по ръбовете на разлома, така че земята също увисва поради тази причина. Ирландия, Шотландия и Уелс са изправени пред Атлантическия разлом повече от източния бряг на Англия и по този начин поемат тежестта на увисването. От подводния шелф, разположен на запад от тези острови, се вижда, че това се е случвало и преди.

И така, докато островите на Лоялност и Япония експлодират с големи земетресения, какво да направим от горските пожари по цялото шотландско крайбрежие? Със сигурност не е от ниските темпове и мразовитата мъгла, както предлага Би Би Си. И двата фактора биха били забавители на пожара. Зетите заявяват, че тези пожари по западното крайбрежие на Обединеното кралство се дължат на скален стрес и на земята, която се събаря.


Предупреждение за горски пожар, докато пожарникарите се справят с пламъците на Бенбекула
12 февруари 2021 г.
https://www.bbc.co.uk/news/uk-scotland-highlands-islands
В растителност, която изчезна от миналата година и след това беше изсъхнала от слана и ниски температури.
Коментар на ZetaTalk 28.2.2021: Ние заявихме, че Ирландия, Шотландия и Уелс ще бъдат свалени по време на предстоящата смяна на полюсите поради липса на подкрепа, когато Атлантическият океан се отвори. Евразийската плоча вече се е простирала от Атлантическия до Тихия океан и това напрежение на разтягане създава топлина в скалата. Преди да се отвори отново разломната линия на Новия Мадрид, ще има напрежение от двете страни на Атлантическия океан. Докато N American Plate освободи това напрежение чрез корекция от Ню Мадрид, Западна Европа може да очаква напрежение на разтягане. Най-уязвими ще бъдат онези земи, които са най-близо до Атлантическия океан, и онези земи, които са били издърпани от предишни действия за преместване на полюсите. Западна Шотландия се класира по всички точки.

Какво ще се случи с Вашингтон, построен върху блато! Това е низина, известна като „Мъгливо дъно“. Зетите прогнозират 50-метрово цунами срещу Източното крайбрежие, когато приспособяването на Ню Мадрид отвори Атлантическия океан на Азорските острови, но поради приливите и отливите на реките около DC това цунами ще се повиши до 150 фута или повече. По този начин сатанинските тунелни системи под постоянен ток ще бъдат постоянно наводнени и всъщност измити. DC ще бъде изоставен, като новият сайт на правителството вероятно ще бъде преместен в Денвър.

Мъгливо дъно
https://en.wikipedia.org/wiki/Foggy_Bottom
Районът с мъгливо дъно е бил мястото на едно от най-ранните селища в днешния окръг Колумбия.
Арестуван като военни спасявания на измъчени деца от тунели под Капитолийския хълм
7 февруари 2021 г.
https://archive.is/AmZU8
В ранните сутрешни часове, когато се доставяха торбички с тела, бяха забелязани множество войници, излизащи от Белия дом с поне стотина деца. Смятало се е, че децата са били малтретирани, измъчвани и избивани от политически елит в сложна тунелна система, която е минавала под Капитолийския хълм и е била свързана с други системи в продължение на 200 мили. Всичко се смяташе за част от международен пръстен за трафик на деца, управляван от глобални и политически елити, свързани с остров Педофил на Джефри Епщайн - който лежеше в съседство с Водния остров на Байдън.
ZetaTalk Prediction 28/02/2021: Точно както ъндърграундът в Ню Йорк беше наводнен от само 12 фута бурен прилив, когато ударът ураган "Санди", Вашингтон може да очаква далеч по-лошо, когато Ню Мадрид приспособяване. DC може да очаква цунами от 50 фута по Източното крайбрежие, но тъй като при реките от двете страни на DC може да се очаква прилив и отлив, това поне ще се утрои на места до 150 фута прилив. Това ще направи нещо повече от измиване на пътните платна и долните етажи на федералните сгради, то ще наводни трайно тунелните системи, като вземе със себе си всички доказателства за сатанински практики - ще настъпи буквално източване на блатото.

Както е известно, американското правителство тихо премества операциите си в района на Денвър. Но Денвър има свои сатанински сенки. Независимо от това, по-голямата част на Денвър вероятно ще бъде мястото на новия федерален щаб, с много операции, мигриращи към електронни комуникации. Личните конференции и гласуването бяха логични в далечното минало, когато беше създаден DC. Но писалката и хартията и черно-белите снимки отдавна са заменени от електронни срещи. По този начин преместването на участниците в седалището на правителството няма да е необходимо, когато Дълбоката държава бъде окончателно източена.

Обяснение на ZetaTalk 31.08.2019: Вашингтон е низина, първоначално построена върху източено блато. САЩ непрекъснато преместват федералните централи в техния западен Белия дом в Денвър. Но в случай на внезапно наводнение на цунами DC, класифицираните федерални архиви ще бъдат преместени на по-високо място и заседналите работници ще бъдат спасени. DC ще бъде изоставен.

ZetaTalk Insight 7/31/2020: ZetaTalk записва, предупреждавайки обществеността, че когато настъпи корекцията в Ню Мадрид, масивни вълни цунами до 200-300 фута височина ще реват към Европа и обратното измиване до 50 фута високо ще се измие срещу Изтока Крайбрежие на САЩ.

GameStop

Мениджърите на хедж фондовете играят системата, така че те да печелят пари, идващи и излизащи, независимо дали една акция се покачва или спада, и често те организират резултата, като купуват и продават акции сами. И така, какво трябва да се направи от гамбита GameStop, където малкият човек, 99%, ги бие в собствената си игра? Според зетите това е перфектна карма. По същия начин за загубата на Безос, която той се опитва да скрие, като обсъжда грандиозни планове за бъдещето. Зетите прогнозираха загубата си от Амазонка през 2019 г., когато той се опитваше да подслони това по време на развод. Колкото по-големи са те, толкова по-трудно падат.


Ядосаният хедж фонд Милиардерът Леон Купърман е ядосан на Redditors за нападение над богати хора
28 януари 2021 г.
http://www.vanityfair.com/news/2021/01/leon-cooperman-gamestop-rant
Както вероятно вече сте чували, акциите на GameStop, търговецът на видеоигри, са нараснали с приблизително милион процента през последните шест месеца, като рязко скочиха през последните няколко дни. Може да се чудите защо се е случило, като се има предвид, че повечето хора вече не ходят в магазина, за да купуват видеоигри, особено по време на пандемия, а краткият отговор е, че куп дребни търговци, много от които плакати на Reddit forum r / WallStreetBets, реши, че ще бъде едновременно забавно и малко космическо възмездие да повишат цената на акциите на GameStop, прецаквайки мениджърите на хедж фондовете, които се обзалагат, че акциите на компанията ще падат рязко.
GameStop Късите продавачи все още не се предават, въпреки загубите от близо 20 милиарда долара този месец
29 януари 2021 г.
https://www.cnbc.com/2021/01/29/gamestop-short-sellers-are-still-not-surrendering
Хедж фондовете за къси продажби са претърпели загуба от 19,75 милиарда щатски долара годишно в търговеца на видеоигри GameStop, според данни на S3 Partners.
Коментар на ZetaTalk 31.01.2021 г .: Дори по време на пандемията 1% се обогатиха, а 99% загубиха. Хедж фондовете са предназначени да залагат на фондовия пазар и въпреки протестите им, разбира се, те манипулират пазара в своя полза. Те не допринасят нищо за света - нито повишаване на жизнения стандарт на обществото като цяло, нито подобряване на фауната и флората на земното кълбо. Яростта на мениджъра на хедж фонда Купърман от победата в собствената му игра е забавна. Точно това правят те

Джеф Безос се оттегля от поста главен изпълнителен директор на Amazon
2 февруари 2021 г.
https://nypost.com/2021/02/02/jeff-bezos-stepping-down-as-amazon-ceo/
Безос, който започна Amazon да продава книги от гаража си през 1994 г., се оттегля от ежедневните операции с висока нотка. Компанията, която той публикува през 1997 г. на цена от 18 долара на акция, сега се търгува на 3380 долара на акция, тъй като Безос я превърна в гигант за онлайн търговия на дребно, отговорен за огромните 37 процента от всички онлайн продажби в САЩ, според тракера на данни Statista.
Джеф Безос ще се оттегли като главен изпълнителен директор на Amazon, Анди Джеси ще поеме поста през Q3
2 февруари 2021 г.
https://www.cnbc.com/2021/02/02/jeff-bezos-to-step-down-as-amazon-ceo
Изпълнителният директор на Amazon Джеф Безос ще напусне поста си по-късно тази година, предавайки кормилото на топ изпълнителния директор на компанията в облака Анди Яси. Безос заяви, че ще остане ангажиран с важни проекти на Amazon, но също така ще има повече време да се съсредоточи върху Bezos Earth Fund, неговата компания за космически кораб Blue Origin, The Washington Post и Amazon Day 1 Fund.
След Amazon, Джеф Безос ще посвети времето си за изграждане на многомилиардни ракети
3 февруари 2021 г.
https://www.yahoo.com/news/amazon-jeff-bezos-devote-time
Джеф Безос заяви, че ще се съсредоточи повече върху космическата си компания Blue Origin, след като напусне поста главен изпълнителен директор на Amazon. Blue Origin, основана от Безос през 2000 г., има за цел да трансформира космическите пътувания и да колонизира Слънчевата система.
ZetaTalk Коментар 28.2.2021: Преди две години Безос попадна в пресата, когато беше в процес на развод и да даде половината от богатството си на скорошната си бивша съпруга. Ние заявихме, че това е с цел избягване на изказването на президента Тръмп, което позволява да бъдат иззети активи на виновните за участие в трафик на деца. Безос беше изнудван, за да позволи на неговите контейнерни кораби в Амазонка да бъдат използвани за тази цел. Тези активи очевидно се изземват от Трибуналите, оставяйки Безос да спаси лицето си с оправдание да се съсредоточи върху плановете си за космически пътувания на Blue Origin. Акциите на Amazon ще бъдат продадени или скрити зад фасада на собствеността на Bezos.

Потвърждение на ZetaTalk 31.01.2019: Безос, който в момента е едноличен собственик на Washington Post, публикува публично съобщение, че е в процес на развод с жена си от 25 години. Обикновено, когато не е налице предварителна регистрация, активите се разделят по равно, но къде ще отиде собствеността на пощата, все още не е известно. Q намеква, че ЦРУ стои зад закупуването на Пощата през 2013 г. и както е известно, много от най-неразрешимите членове на Deep State са в старите таймери на ЦРУ, включително Бренън. Разводът на Безос опит ли е да се защити голяма част от богатството на семейство Безос, оценено в момента на 135 милиарда, от конфискация от Тръмп Хунта? След като си осигури сътрудничеството на Безос, ЦРУ се зае да използва неговата компания и богатство. Сред незапечатаните обвинителни актове, които очакват трибунали, са тези, които биха грабнали състоянието на Безос. Като дава възможно най-много в ръцете на съпругата си, двойката се надява да сведе до минимум щетите.

Бензиново чудовище

Бензинова маса в опашката на Нибиру, достатъчно голяма, за да блокира светлината на Слънцето, за първи път стана очевидна на 8 ноември 2020 г. на една от снимките на Алберто. Това бързо напредва, така че до 2 декември 2020 г. на филм от Сарасота, Флорида е заснета бензинова маса, показваща, че бензиновите маси се зареждат над хоризонта.

ZetaTalk Описание 30.11.2020: Бензиновите мехурчета създават свой собствен феномен на огъване на светлина по няколко причини. Нефтът улавя и изкривява светлината, като по този начин дъгите, които се образуват при разливи на петрол. Големите бучки бензинови мехурчета обръщат светлинните лъчи кръгли и кръгли, така че изглеждат като голяма маса. Това не е феноменът Monster Persona, който е просто светлинни лъчи, насочени в космоса, изтеглени обратно към гравитационна мивка, за да образуват илюзията за голяма топка. Бензиновата маса показва действителните граници на бензиновата маса.

Колко големи биха могли да станат тези бензинови маси? Сега през февруари 2021 г. както Алберто, така и Марио от групата на последователите на ZetaTalk са заловили чудовищно петно ​​в долния ляв ъгъл на Слънцето. Тези талантливи фотографи на Нибиру потвърждават заснемането на другия. Какво е това гигантско петно ​​и колко близо ще се доближи до Земята? Зетите обясняват.
Алберто
14 февруари 2021 г.
Наблюдавах нов постоянен фиксиран аспект. Чао Нанси
Марио
9 февруари 2021 г.
Виждаме линиите на магнитното поле и онова, което изглежда огромна кръгла топка вляво, което е магнитното поле, което заобикаля Нибиру. Вдясно е топката, която е лунен вихър. Марио удари Home Run с това! Колко още мислите всички, преди да бъде безспорно?
ZetaTalk Описание 2/28/2021: Има няколко аспекта на комплекса Nibiru, които могат да произведат голямо кълбо. Едната е Monster Persona, където светлината, отразяваща се от обект, се обръща и връща към зрителя на Земята, тъй като Земята е гравитационна мивка. Това чудовище Персона не е в реалния размер на обекта, а само показва външния ръб на мястото, където са били светлинните лъчи, преди да бъдат обърнати обратно към Земята. Обектът, който Алберто и Марио са заснели на филм, не е чудовище.

Тогава има магнитно поле около Нибиру или лунен вихър, показващо линиите на магнитното поле. Те също могат да бъдат огромни, тъй като полето може да се образува около малък обект или група обекти, които са се подредили, магнетично, така че те общо могат да образуват по-голямо магнитно поле. На тези изображения могат да се видят линиите на магнитното поле и тези полеви линии липсват в обекта, който Алберто и Марио са заснели. Следователно това не е магнитно поле.

Тогава има едно скорошно явление, което наричаме бензинова маса. Тук светлината, подскачаща около бензиновата маса, не може да избяга, а постоянно се обръща в масата. Тези бензинови маси показват действителния размер на масата, а тук в двойните снимки на Марио и Алберто, които се потвърждават взаимно, показват какво ще срещне човечеството скоро. Тези гигантски петролни маси ще блокират Слънцето до известна степен и ще бъдат без никакво обяснение, освен присъствието на Нибиру.
превод от зета









Тагове:   зета събития,


Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14868454
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава